Печат на чаши и мъгове

Един от водещите артикули за печат при нас в rewerk.print са чашите и мъговете. Те безспорно са най-търсеният продукт за неограничен брой видове рекламни кампании, отбелязване на специални случаи, промотиране на фирми, подаръчен комплимент или ексклузивно колекционерско изделие. Поради всекидневния й характер чашата (или мъга) е приложима като подарък или търговски продукт. Тя е винаги търсена и необходима, затова е и изключително практичен обект.

При нас отпечатваме върху всякакъв вид чаши от гледна точка на материал и форма. Можем да брандираме чаши от стъкло, кристал, кристалин, порцелан, керамика, пластмаса и други материали. Колкото се отнася до формата, имаме възможност да брандираме масивни чаши, фини чаши на столче, халби, шотове и чаши с различна вместимост и форма.

Печатът върху чаши и мъгове от порцелан, керамика и стъкло правим със силикатни бои без ограничение в броя цветове, включително металици, мат, лак, злато и платина. Декорите, които отпечатваме се фиксират чрез високотемпературно изпичане, осигуряващо максимална устойчивост на изображението. В зависимост от Вашите изисквания, можем да предложим и по-бюджетни решения.

Чаши от друг материал печатаме с подходяща технология според конкретния случай и с подходяща система мастила.

Предлагаме услугата, като използваме следните технологии:

Search For

Popular Tags

Search For

Popular Tags