За нас

КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИС

Свидетелство за добрата работа са референциите, които сме получили през годините.

Благодарим на нашите клиенти, че залагат на качеството, като ни избират!

С много желание и благодарение на упорития екип на rewerk.print, нашето място се утвърди, като една модерна и уютна печатница с широк и уникален микс от технологични възможности, предоставяща качествен печат и добро обслужване. Модерното ни оборудване и екипът от специалисти, осигурява професионалния резултат в печата и брандирането на голямо разнообразие от изделия като например стъкло, порцелан, керамика, метал, емайл, текстил, хартии, пластмаси, силикон и много други

Чаши, чинии, бутилки, гарафи, декантери, козметични и парфюмерийни опаковки, термоси, канчета, кутии, тениски, суичъри, шапки, чанти, раници, чадъри, клавиатури и панели, индустриални детайли, анти стрес артикули, стикери, плакати са само част от ежедневно печатаните артикули. Всеки един артикул се печата според материала, дизайна, тиража и още други негови специфики. Ние взимаме предвид тези характеристики и предлагаме  индивидуални решение за всяко конкретно задание.

Наши дългогодишни партньори са водещи компании както в страната, така и на международни компании в областта на рекламата, ХОРЕКА бранша, производството на сувенири и подаръци, винени изби и бирени фабрики, търговци и производители на кафе и чай, фирми в сферата на парфюмерията и козметиката.

Работим с дизайнери от всички области и изпълняваме много бутикови и нестандартни поръчки, независимо обема и нестандартния проект.

Залагаме на трайните и ползотворни взаимоотношения с нашите клиенти и партньори, основани на качеството, нагласата и посоката в която вървим. Работим с множество чуждестранни компании с висококачествено производство, като например Rastal. на които сме официален представител за България и работим по различни проекти за български и европейски клиенти.

Search For

Popular Tags

Search For

Popular Tags