Референции

КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИС

Свидетелство за добрата работа са референциите, които сме получили през годините.

Благодарим на нашите клиенти, че залагат на качеството, като ни избират!

Магазин за кафе REINHOLZ

От 15 години кафе Reinholz предлагат на пазара ароматно кафе, създадено с много внимание и експертиза.

Основателят на компанията Reinholz Хайко Райнхолц придава най-голямо значение на личното сътрудничество със семействата на земеделските стопани от Централна и Южна Америка: на много от фермерите, които доставят зелено кафе, се заплаща директно. Така бизнесът с кафе се превръща в печеливш за всички участници.

Кафе Reinholz се изпича всеки ден в традиционен барабан, много внимателно и при ниски температури. По този начин, то се освобождава от повечето горчиви вещества и излишни киселини, а ароматът може да се развие естествено. Резултатът от усилията са кафе-специалитети с изключителен вкус и качество.

След изпичането, смилането и сваряването му, идва време кафето да бъде налято в подходящата чаша. Тя е толкова важна за ритуала на изпиването му, колкото самият му вкус. Затова Reinholz избират rewerk.print за изработка на техните фирмени чаши. С красива и качествена чаша, кафе-изживяването става пълноценно.

Магазин за екипировка TACWRK

TACWRK е магазин за армията, полицията и органите на властта и предлага екипировка, облекло, обувки, оборудване и аксесоари от международни реномирани марки.

На rewerk.printdesign  беше поверено създаването на външната светеща реклама  на магазина на TACWRK в Берлин – табела от висококачествена неръждаема стомана с уникален дизайн.

rewerk.printdesign изработи чаши по 5 различни проекта на дизайнерите на TACWRK. Чашите бяха опаковани в специални подаръчни кутии.
В последвали поръчки за TACWRK rewerk.printdesign предостави също текстилни и хартиени торби с фирмено лого и картонени кутии за гривни от паракорд.

Магазин за обувки 43einhalb

На 11. 06.2011 две млади, усмихнати и амбициозни момчета – Миша и Оливър откриват първия си иновативен магазин за спортни обувки в гр. Фулда, Германия – 43/ (43 einhalb Sneaker Store)С натрупан опит като автори за различни немски онлайн издания за спортни обувки те вдъхновяват десетки хиляди почитатели от цял свят в блогосферата и социалните мрежи, а Оли създава собствена марка маратонки flaek footwear.

По поръчка на магазин 43/ rewerk.printdesign извърши брандиране на чаши по индивидуален проект със специално произведени за целта картонени кутии и кашони.  За нуждите на магазина бяха изготвени и текстилни торби с фирменото лого.

ОЩЕ РЕФЕРЕНЦИИ

Search For

Popular Tags

Search For

Popular Tags