Печат върху раници, чанти, торби и куфари

Активният човек има нужда от удобна чанта или раница, в която да побира „дневния“ си живот – лаптоп, умни устройства, екипировка за спорт, тефтери и някоя друга книга, която да разнообразява деня. Активният човек пътува често, а динамичният начин на живот изисква удобен куфар, който да грабнеш и да тръгнеш веднага на път.

Точно заради изискванията на днешното бързо и практично ежедневие ние смятаме, че е важно брандирането на чанти, раници и куфари да бъде издържано с високо качество и устойчивост. В rewerk.print можем да предложим различни печатни технологии, както и комбинации от тях в зависимост на кое място върху артикула се прави печатът и какъв е материалът, от който е изработен. В зависимост от него, продуктите могат да бъдат текстилни (естествени/изкуствени/нетъкан текстил), естествена/изкуствена кожа, пластмаса, както и комбинация от тези материали.

В зависимост също от формата, цвета на изделието, дизайна на печата и тиража можем да предложим различни технологии за печат, например: директен или трансферен сито печат, печатен флекс и флок, сублимация.

Ако желаете нещо по-различно от щампа и обичате разнообразието, можем да предложим и прикрепяне на нашивки или други идентификационни и декоративни табели.

Предлагаме услугата, като използваме следните технологии:

Search For

Popular Tags

Search For

Popular Tags