Печат на рекламни подаръци и сувенири

Всички знаем колко е важно отношението към клиента и създаването у него на позитивно първо впечатление. Така нареченият promotional merchandise или промоционални подаръчни артикули се появяват в САЩ още по времето на Джордж Вашингтон под формата на копчета. През ХІХ век този тип подаръци се доразвиват и включват календари, линии и различни дървени предмети. В началото на ХХ век производството на тези артикули се превръща в индустрия с голям търговски дял.

Поради огромното разнообразие от артикули, които се ползват като сувенири и подаръци, както и всевъзможните материали, от които могат да бъдат направени, ние преценяваме според конкретния проект коя технология или комбинация от технологии да използваме.

За отпечатването на подаръчни или „merch“ продукти можем да приложим пълноцветен директен UV печат – плосък или ротационен в зависимост от формата (включително бяло и селективен лак), многоцветен сито печат, сито печат върху 3D форми, тампонен печат и многоцветен трансферен печат (топъл или студен), както и сублимационен печат.

Предлагаме услугата, като използваме следните технологии:

Search For

Popular Tags

Search For

Popular Tags