Печат на тефтери

Макар и да живеем във високотехнологична ера и устройството в джоба ни да дава неограничени възможности за достъп до информация и себеорганизация по всяко време, все още тефтерът остава класическа форма за запазване на данни. Както много библиофили ще ви кажат, усещането на листи хартия в ръката не може да се сравни с никое умно устройство. Независимостта от батерия също.

В тази връзка, можем да предложим разнообразни решения за брандиране на оригинални и качествени тефтери с различни форми и от различни материали. Според вида на тефтера, неговата конструкция, материала, от който е изработена корицата, тиража и дизайна на печата ние избираме най-подходящата технология или комбинация от технологии за осъществяването на Вашия проект.

Някои от тези технологии са сито печат, директен пълноцветен UV печат, включително бяло и селективен лак, с който се постига много интересен ефект, както и пълноцветен трансферен печат. Разгледайте галерията в сайта, за да видите част от изпълнените ни проекти за печат на тефтери.

Предлагаме услугата, като използваме следните технологии:

Search For

Popular Tags

Search For

Popular Tags