Печат на бутилки и гарафи

Още от създаването на виното – еликсира на боговете – , важността на съда му се покачва. Развитието на винарската дейност и любовта на ценителите към качественото и подбрано вино изискват изработката на съответстващи бутилки, декантери и гарафи. Това се отнася не само за виното, а и за бирата и други всеобщо любими течности със или без градус. Поради разнообразието от брандове и видове напитки, материалите от които се изработват бутилките са почти толкова разнообразни. В търговската мрежа ще откриете бутилки от стъкло, метал, керамика и пластмаса.

В зависимост от материала, формата, тиража и дизайна на печата предлагаме различни подходящи технологии за печат. При стъклото и керамика, например използваме силикатни бои с високотемпературно изпичане, както и органични такива. Тези бутилки са подходящи за пивоварни и изби, които се концентрират върху детайла и изяществото на своята опаковка, която да представя бранда им по подходящ начин.

Металните бутилки могат да бъдат с или без покритие, което за нас е без значение, тъй като можем да печатаме и в двата случая. За тях използваме специфични за тази цел бои, осигуряващи устойчивост и високо качество.

При пластмасовите и металните бутилки използваме директен пълноцветен ротационен UV печат, включително бяло и селективен лак, както и ротационен сито печат. Тези бутилки са  подходящи предимно за спортни аксесоари, подаръчни „мърч“ продукти или като бутилки за многократна употреба.

Предлагаме услугата, като използваме следните технологии:

Search For

Popular Tags

Search For

Popular Tags