Печат на козметични и парфюмерийни опаковки

В rewerk.print има богат набор от технологични възможности за брандиране и отпечатване на разнообразни по вид и материал парфюмерийни и козметични опаковки. Печатът, който прилагаме е устойчив на влиянието на продуктите, съдържащи се в опаковките, като същевременно е безвреден за хората.

Козметичните и парфюмерийни опаковки могат да бъдат шишенца, бурканчета, флакони, фиолки и други. Те от своя страна биват стъклени, керамични, метални и пластмасови. Пластмасовите опаковки могат да бъдат акрилни, полипропиленови, PET,  PE , ABS и др. В последно време намират място и опаковките от биоразградими пластмаси, върху които също можем да печатаме. В допълнение картонените вторични опаковки, в които най-често са поставени гореизброените, също могат да бъдат произведени при нас.

От технологична гледна точка можем да предложим печат със силикатни бои с високотемпературно изпичане, включително металици, злато и платина, също сито печат – плосък и ротационен, тампонен печат, както и директен UV печат – плосък и ротационен. Печатът може да бъде направен върху различни елементи на опаковката, включително капака.

За картонени опаковки използваме офсетов печат, топъл печат, преге или картонаж.

Ако е необходимо изготвянето на етикети, то можем да Ви предложим хартиени и фолийни етикети, единични и на ролки, за ръчна и автоматична апликация. Направете избора си при нас.

Предлагаме услугата, като използваме следните технологии:

Search For

Popular Tags

Search For

Popular Tags