Печат на термоси и термочаши

Термосите водят началото си от Германия в началото на ХХ век. Думата произхожда от компанията Thermos L. L. C., като самото име идва от гръцки и етимологично означава „горещо“. Те се използват за множество цели, като предимно са приложими за аутдоор активности, заради свойството им да запазват температурата на течността, която съдържат, независимо дали е топла или студена. Освен това могат да се ползват при пътувания, дълги туристически разходки, фитнес тренировки или друг тип спортни дейности. Голямото предимство на термосите, както и термочашите е че те са подходящи за многократна употреба и са дълготрайна вещ.

Термосите и термочашите могат да са изработени от стъкло, керамика, порцелан, метал, пластмаса, корк, бамбук или комбинация от тези материали. В зависимост от това, както и от формата, тиража и дизайна на печата им, ние предлагаме различни технологии за тяхното брандиране. За целта можем да ползваме ротационен сито печат, тампонен печат, ротационен пълноцветен директен UV печат, трансферен печат.

Ако желаете да брандирате чаши тип „to-go“ със силиконова лента и капак, то ние можем да Ви предложим и печат върху тези елементи от чашата.

Предлагаме услугата, като използваме следните технологии:

Search For

Popular Tags

Search For

Popular Tags