Печат върху текстил

Едни от най-търсените рекламни артикули са изработени от текстил: суитчъри, тениски, блузи, чанти, торби, сакове, и продукти от нетъкан текстил. Тениската например, може да бъде използвана за всекидневно носене или за символично отбелязване на събитие или кауза.

В rewerk.print разбираме колко е важно изпълнението на печата върху текстил да бъде качествено. За целта ние предлагаме различни технологични решения за печат върху текстил: висококачествен пълноцветен директен дигитален печат върху бели, цветни или черни изделия от памук, синтетика и смесен състав, директен и трансферен многоцветен сито печат с широки възможности според характеристиките на артикула, дизайна на печата, както и желания тираж.

Специално за спортни облекла и артикули, като например чанти, сакове, спортни аксесоари, можем да изработим висококачествени щампи от цветен и пълноцветен печатан флекс и флок.

Ако печатът върху текстил не отговаря на Вашата концепция, то можем алтернативно да предложим бродерия върху текстил, както и изработване и прикрепяне на нашивки.

С тази технология, ние предлагаме следните услуги:

Search For

Popular Tags

Search For

Popular Tags