Добре дошли в новия сайт на rewerk.print!

автор REWERKPRINT

В информационната ера е изключително важно уебсайтът на всеки актуален бранд да е функционален, бърз и добре изглеждащ. Ние в печатница rewerk.print знаем това и работихме дълго за ребрандирането и обновяването на нашия уебсайт.


В новия ни сайт можете да откриете повече информация за нас, за печатните технологии, които използваме, за услугите, които предлагаме, както и за продуктите, върху които можем да печатаме.
Научете повече за най-използваните от нас технологии, като например сито печат, дигитален пълноцветен UV печат, широкоформатен ролен печат, печат върху текстил, печат върху силиконови изделия, анти стрес изделия или нестандартни изделия, стъкло, метал и други. Според повърхността за печат, формата, тиража и дизайна на печата, може да използваме и комбинация от технологии, за да постигнем желания резултат. Вижте секция Технологии за повече информация относно начините, по които печатаме.
Най-печатаният продукт в rewerk.print са чашите и мъговете. Като всекидневна и практична вещ, чашата или мъгът имат широко приложение в рекламната индустрия за разнообразни цели. Много често чаша или мъг се подаряват в промоционални комплекти заедно с определен продукт или се разпространяват като рекламен материал от множество бизнеси при присъствие на корпоративни събития или конференции. А и кой не би ползвал за кафето или чая си качествена чаша с красив принт?
Друг популярен за печатане продукт при нас са текстилните изделия. Текстилът може да е под различна форма, като например тениски, шапки, суитчъри, чанти, раници, както и изделия от нетъкан текстил. В rewerk.print можете да печатате Вашите рекламни шапки или тениски, работно облекло, подаръчни чанти, раници или други продукти. Вижте повече в секция Услуги.
За нас най-важно е да изпълняваме качествено Вашите проекти. Нашата богата машинна база, разработени технологии, познание и усвоено know-how, както и професионализъм на екипа гарантират висококачествен печат с внимание към детайла и индивидуално отношение.

Изпратете ни Вашето запитване по удобен за Вас начин от секция Контакти.

Search For

Popular Tags

Search For

Popular Tags